Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Zoeken

Zoek op prijs

van

tot

0,-

100,-

Voor Papa en Mama

Time Out

€ 18,50

Hammam Treat

€ 18,50

Koop bij Ooievaarspost cadeaus voor ouders

Niet alleen de kinderen, maar ook ouders mogen zo af en toe wel eens flink worden verwend. Koop daarom bij Ooievaarspost uw cadeau voor ouders. Van heerlijke verzorgingsproducten tot de lekkerste wijnen. Hiermee maakt u vaders en moeders zeker blij!

Kinderen worden enorm verwend met speelgoed en nieuwe kleertjes, maar voor ouders is het ook wel eens lekker om heerlijk te ontspannen. Bij Ooievaarspost koopt u onder meer de heerlijke producten van Rituals. Deze zijn verkrijgbaar in betaalbare cadeauboxen zodat u een compleet cadeau kunt geven. Niet alleen leuk voor ouders, maar ook als cadeau aan een ander familielid of vriend! Gaat u liever voor iets te drinken? Bekijk dan eens de verschillende wijnen in ons assortiment. Heerlijk om te nuttigen op een avondje dat de kinderen op bed liggen of uit logeren zijn. Wie wordt daar nou niet blij van?

U vindt het complete assortiment aan cadeaus hieronder. Bestellen bij Ooievaarspost gaat erg eenvoudig. Als u vandaag bestelt voor 15:30 uur, heeft u het cadeau voor ouders de volgende dag al in huis. Wij zorgen ervoor dat het mooi wordt ingepakt.