Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Zoeken

Categorieoverzicht

Zoek op prijs

van

tot

0,-

140,-

Kraamcadeaus

De Ark van Noah

€ 54,95

Duikelaar Ophelie

Van: 21,95

€ 18,95

Uw kraamcadeau online bestellen bij Ooievaarspost

Verwacht iemand die u kent binnenkort een kindje? Kom naar Ooievaarspost voor een origineel kraamcadeau. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een geschikt kraamcadeau bestellen. Het aanbod is enorm, dus er is ongetwijfeld iets te vinden wat u aanspreekt.

De kraamcadeautjes in onze webshop zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er voor elke prijscategorie en voor elke wens wel iets leuks te vinden. Geeft u bijvoorbeeld graag een knuffel, babyschoentjes of speelgoed? Wij hebben alles. Ook voor de iets oudere kinderen is in onze webwinkel genoeg leuks te vinden. Tevens vindt u bij ons diverse leuke decoratiematerialen om het geslacht van uw kindje bekend te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van transparante ballonnen met daarin blauwe of roze confetti of persoonlijk gemaakte naamslingers?

U bekijkt ons assortiment hieronder. Een kraamcadeau bestellen gaat eenvoudig en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen uiterlijk twee werkdagen in huis heeft. Zo hoeft u niet lang te wachten met het geven van uw cadeau.

Zelf een kraamcadeau samenstellen bij Ooievaarspost

Heeft een dierbare van u een kindje gekregen? Natuurlijk geeft u graag een persoonlijke cadeau. Bij Ooievaarspost kunt u zelf uw kraamcadeau samenstellen. Zo ontstaat er een uniek pakket of bijzondere kraammand die volledig is afgestemd op uw wensen – en aansluit op die van de ontvanger.

Ooievaarspost neemt het samenstellen van kraamcadeaus erg serieus. Wanneer u dus contact met ons opneemt voor het maken van een persoonlijke mand of pakket, komen we graag bij u of uw bedrijf langs om alle wensen en ideeën door te spreken. Ook uw budget speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. Wij gaan vervolgens aa

Bekijk enkele van onze vaste samenstellingen hieronder en neem contact met ons op om zelf een persoonlijk kraamcadeau samen te laten stellen. Wij horen graag van u.