Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Zoeken

Categorieoverzicht

Zoek op prijs

van

tot

0,-

100,-

Kraamcadeaus

Kraamcadeau online bestellen bij Ooievaarspost

Verwacht iemand die je kent binnenkort een kindje? Of is er een collega of medewerker bevallen? Kom naar De Ooievaarspost voor een origineel kraamcadeau. Bij ons kun je eenvoudig en snel een geschikt kraamcadeau bestellen. Het aanbod is enorm, dus er is ongetwijfeld iets te vinden wat je aanspreekt.

De kraamcadeautjes in onze webshop zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er voor elke prijscategorie en voor elke wens wel iets leuks te vinden. Geef je bijvoorbeeld graag een knuffel, babyschoentjes of speelgoed? Wij hebben alles. Ook voor de iets oudere kinderen is in onze webwinkel genoeg leuks te vinden. 

Bekijk ons assortiment. Een kraamcadeau bestellen gaat eenvoudig en wij zorgen ervoor dat de bestelling snel is verzonden. Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt zodat het gelijk als cadeau gegeven kan worden, of direct door ons aan de ontvangers verstuurd kan worden. Wij doen er dan een persoonlijk kaartje namens de gever bij.


Zelf een kraamcadeau samenstellen bij De Ooievaarspost

Wil je zelf een kraamcadeau samenstellen? Dat kan! Kies een aantal artikelen uit onze shop en wij maken er een leuk pakketje van. Je mag ook contact met ons opnemen om je wensen te bespreken.

Voor veel bedrijven hebben wij vaste unieke kraammandjes samengesteld uit artikelen die door de klant zijn uitgekozen. Het is ook mogelijk om het bedrijfslogo te borduren of te bedrukken op één van de cadeau'tjes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.