Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Zoeken

Zoek op prijs

van

tot

0,-

100,-

Kraammanden

Bestel uw kraammand online bij Ooievaarspost

Vindt u het lastig om te bepalen wat u cadeau moet geven aan iemand die net een kindje heeft gekregen? Of zoekt u als bedrijf zijnde een mooi cadeau om één van uw werkneemsters mee te verrassen tijdens haar kraamverlof? Kies er dan voor een kraammand te bestellen bij Ooievaarspost. Bij ons vindt u zowel kraammanden die geschikt zijn voor jongens als voor meisjes en meer neutrale varianten.

Al onze kraammanden zijn vernoemd naar oude of nieuwe (kinder)liedjes en hebben een unieke inhoud. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld speelgoed, babykleertjes en extra accessoires. Als u dat wenst, kunnen wij ook een extra cadeau voor een ouder broertje of zusje (t/m 8 jaar) toevoegen. Zo hoeft u zelf niet te kiezen en geeft u toch een speciaal cadeau.

Bekijk het brede aanbod van Ooievaarspost hieronder. De prijzen zijn exclusief inpakkosten, en verzendkosten. Deze kosten bedragen €9,95 voor een kraammand. Uw bestelling wordt binnen 2 dagen verzonden!