Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Veilig betalen

Veilig betalen via Mollie
De Ooievaarspost hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. De Ooievaarspost maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider Mollie payments voor de afhandeling van de betaling. Mollie is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via Internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van docdata payments, omdat dit garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. Mollie payments waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding.

SSL-verbinding
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het slotje bovenaan of onderin uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie tussen u en uw bank. Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL en worden op deze manier 'versleuteld' doorgegeven. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet verder opgeslagen. De Ooievaarspost kan uw gegevens daarom nooit een tweede keer gebruiken

Betaalmethoden
De Ooievaarspost biedt u in samenwerking met Mollie payments de volgende betalingsmogelijkheden.
U kunt uw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen per:

  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)
    Tijdens het betalen met de creditcard wordt tevens uw cv2 code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop uw creditcard (Visa en MasterCard), of het viercijferige nummer aan de voorkant van uw creditcard (American Express). Klik voor meer info op het vraagteken in het betaalmenu.

 

  • iDEAL
    iDEAL staat voor het direct betalen van uw bestelling via uw eigen internetbankomgeving. Voordeel: de betaling wordt direct geautoriseerd en kan daarom snel worden doorgezet in ons systeem, zodat uw bestelling daarna meteen door ons in behandeling kan worden genomen.

     
  • Paypal


Betaalprocedure
De betaalprocedure start op het moment dat u in uw besteloverzicht op 'Bestelling plaatsen' klikt. De betaalprocedure via Mollie payments wordt dan gestart. 

Op het moment dat de betaling is afgerond, keert u terug naar de site en ontvangt u via email een orderbevestiging.

Betalen op rekening
Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te betalen. Na verificatie van de gegevens wordt de bestelling verwerkt.
De betalingstermijn is 14 dagen.

Bij achterstallige betalingen kan De Ooievaarspost de uitvoering van een bestelling weigeren.