Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Over ons

De Ooievaarspost, al sinds 1994 een unieke felicitatiedienst.


Wie is De Ooievaarspost?

Met een klein team verzorgen wij dagelijks de verzending van de kraamcadeaus en pakketten. Elke dag is het weer een klein feestje om gezinnen deze cadeaus toe te mogen sturen. Als jonge ouders weten wij ook zelf hoe fijn het is om in de kraamweken kleine (en grotere) attenties te ontvangen.

Wij verzorgen ook kraamcadeaus 'op maat'. Dit houdt in dat wij samen met jullie kijken naar een passend kraamcadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeau of knuffel met een relatie tot jullie bedrijfsactiviteiten. Zit je in de bouw, dan kunnen wij bijvoorbeeld altijd een houten graafmachine toevoegen, ben je een zorgorganisatie dan kan er een dokterskoffertje met inhoud toegevoegd worden. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben meerdere webshops in speelgoed en babyproducten, hierdoor is de kans groot dat wij iets passend bij jullie wensen op voorraad hebben (of er makkelijk aan kunnen komen).

Naast De Ooievaarspost hebben wij ook drie andere webshops: draagzak.nl (baby draagzakken), De Oude Speelkamer en Het Hippe Schaap. Dit maakt dat wij een groot assortiment speelgoed en verzorgingsproducten voor baby's en moeders hebben. Kun je iets niet vinden bij De Ooievaarspost, neem contact met ons op via e-mail of telefoon: 085 0516 828.

Hartelijke groet,

Myrna
De Ooievaarspost