Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Over ons

De Ooievaars Post, al sinds 1994 een unieke felicitatiedienst.

Bij de geboorte van een kindje is het leuk en attent om zo snel mogelijk met een cadeautje te feliciteren. Het is alleen best moeilijk om een origineel cadeau te vinden. Ook de afstand vormt vaak een belemmering als u de ouders op korte termijn met de geboorte van hun zoontje of dochtertje wilt feliciteren.

De Ooievaars Post lost dit op en zorgt ervoor dat snel en op ieder gewenst adres, thuis of in het ziekenhuis, in Nederland of in het buitenland, namens de gever een persoonlijk cadeau of een originele kraammand met voor een week lang cadeautjes wordt bezorgd. Elke dag kunnen de kersverse ouders één van de cadeautjes uitpakken. Ze zijn stuk voor stuk uniek en origineel.

Bij de samenstelling van de inhoud houdt De Ooievaars Post zelfs rekening met een eventueel broertje of zusje. De kraammand is daardoor altijd extra spannend en oogst veel waardering. Persoonlijk : Alle met zorg geselecteerde cadeaus worden feestelijk verpakt en samen met uw
                      persoonlijke gelukwensen bezorgd.

Makkelijk    : U hoeft zich niet meer af te vragen 'wat moet ik kopen en wanneer?'

Snel            : Binnen twee werkdagen verzonden.*

*kijkt u voor uitgebreide informatie over de bezorging bij 'verzendinformatie'.


De Ooievaars Post is een handelsnaam van Attent Post Moment.

 

Bent u op zoek naar unieke duurzame babyproducten, cadeaus of verzoringsartikelen voor mama, kijk dan eens op onze partnerwebsite Het Hippe Schaap.

Voor retro speelgoed en vintage kinderkameraccessoires, kijk eens bij De Oude Speelkamer.