Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Verzendinformatie

Standaard verzending binnen Nederland

Standaard wordt uw bestelling met PostNL of UPS verstuurd. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op maandag verwerkt. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht.

Verzending grotere orders
Voor grotere orders gelden afwijkende verwerkingstijden, wij informeren u graag hierover.


Bezorgtermijn
De bestelling wordt in principe de volgende dag bezorgd. De besteller ontvangt een Track & Trace bericht waarmme de bezorging gevolgd kan worden.

Bezorging in het buitenland
Bezorging in het buitenland is mogelijk voor een aantal landen. De toeslag hiervoor is afhankelijk van het totale gewicht van uw bestelling en het land van aflevering. Het totaalbedrag ziet u op het bestelformulier, nadat u het betreffende land heeft ingevuld.

Track & Trace informatie
Standaard wordt de track & trace informatie verstuurd naar het e-mailadres van de besteller. Indien u hier andere wensen heeft, kunt u dit bij de bestelling aangeven bij de opmerkingen.