Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Verzendinformatie

Standaard verzending binnen Nederland

Standaard wordt uw bestelling met Fietskoeriers verstuurd. Alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bij De Ooievaarspost zijn ontvangen, worden dezelfde dag nog verwerkt en ter verzending aangeboden bij Fietskoeriers. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op maandag verwerkt. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht. De bestelling zal dan de eerstvolgende werkdag worden verwerkt. Daarnaast worden bestelling op volgorde van binnenkomst verwerkt en kan het voorkomen dat bestellingen die vlak voor 16.00 uur binnenkomen, niet meer op tijd verwerkt kunnen worden.

Verzending knuffels op naam
Bestellingen met een knuffel op naam kennen een langere verwerkingstijd. Bestellingen geplaatst t/m dinsdag 12u worden op woensdag verzonden.

 

Verzending grotere orders
Voor grotere orders gelden afwijkende verwerkingstijden, wij informeren u graag hierover.


Bezorgtermijn
Fietskoeriers levert in principe de pakketten de volgende dag af (98%), maar geeft hiervoor geen 100% garantie (zie ook onze algemene voorwaarden). 

Bezorging in het buitenland
Bezorging in het buitenland is mogelijk voor een aantal landen. De toeslag hiervoor is afhankelijk van het totale gewicht van uw bestelling en het land van aflevering. Het totaalbedrag ziet u op het bestelformulier, nadat u het betreffende land heeft ingevuld.

Track & Trace informatie
Standaard wordt de track & trace informatie verstuurd naar het e-mailadres van de besteller. Indien u hier andere wensen heeft, kunt u dit bij de bestelling aangeven bij de opmerkingen.