Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze e-mail Nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen van Ooievaarspost.nl! Onze gratis Nieuwsbrief wordt max. 1 x per maand verstuurd.


Volg ons

Verzendinformatie

Standaard wordt uw bestelling met Fietskoeriers verstuurd. Alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur bij De Ooievaarspost zijn ontvangen, worden dezelfde dag nog verwerkt en ter verzending aangeboden bij Fietskoeriers. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op maandag verwerkt. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht. De bestelling zal dan de eerstvolgende werkdag worden verwerkt.


Voor grotere orders gelden afwijkende verwerkingstijden, wij informeren u graag hierover.

Fietskoeriers levert in principe de pakketten de volgende dag af (98 %), maar geeft hiervoor geen 100 % garantie (zie ook onze algemene voorwaarden). 

Bezorging in het buitenland:
Bezorging in het buitenland is mogelijk voor een aantal landen. De toeslag hiervoor is afhankelijk van het totale gewicht van uw bestelling en het land van aflevering. Het totaalbedrag ziet u op het bestelformulier, nadat u het betreffende land heeft ingevuld. Verzending naar landen buiten de EU geschiedt op risico van de besteller.